پنجشنبه، 2 شهريور 1396

پرسش :

اگر انسان از مجتهدی تقلید کند و در مسائل مورد ابتلا به فتوای او عمل نماید، سپس بعد از وفات وی، در تمام مسائل به مجتهد زنده رجوع کند، اما برخی از مسائل را که قبلاً از مجتهد میت تقلید و عمل کرده، اینک مورد ابتلا نیست، یعنی موردی برای عمل بر طبق فتوای مجتهد دوم در این مسائل پیش نیامده، آیا در این بخش از مسائل می‌تواند بر تقلید میت اوّل باقی بماند؟ با توجّه به این که مجتهد دوم تقلید را التزام بداند.

پاسخ :
با این فرض عدول کرده و نمی‌تواند باقی بر اولی باشد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت، قم : دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، 1386.