چهارشنبه، 19 مهر 1396

پرسش :

خانمی که صاحب عادت عددیه یا وقتیه و عددیه می‌باشد، اگر چند ماه (بیشتر از دو ماه) پشت سرهم بیش از ده روز خون ببیند، آیا عادت او به هم خورده و عادت جدیدی برایش مستقر شده است؟ در این صورت حکم خون‌هایی که می‌بیند چیست؟

پاسخ :
به دست آمدن عادت جدید تنها در صورتیست که دو مرتبه پشت سرهم به یک شکل بر خلاف عادت قبل ببیند، پس در مورد سؤال عادت جدید به وجود نیامده است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.