چهارشنبه، 19 مهر 1396

پرسش :

در مسأله 76 رساله آمده: «اگر انسان بعد از بول استبراء کند و وضو بگيرد، چنانچه بعد از وضو رطوبتى ببيند که بداند يا بول است يا منى، واجب است احتياطا غسل کند، وضو هم بگيرد. ولى اگر وضو نگرفته باشد فقط گرفتن وضو کافى است» آيا اگر بداند که منى است وضو کفايت مى‏کند يا بايد غسل کند؟

پاسخ :
اگر مى‏داند منى است بايد غسل کند و مسأله مربوط به موردى است که نمى‏‌داند بول است يا منى.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص28