چهارشنبه، 19 مهر 1396

پرسش :

زن مسافر در مقصد، با این که ایام عادت او است، می‌تواند قصد ده روز کند و یا باید صبر نماید تا پاک شود و در ابتدای ورودش به مقصد، اگر مثلاً پنج روز عادت او است، این پنج روز جزو عشره، محسوب است یا نه؟

پاسخ :
مجرد قصد ده روز، کافی است؛ اگر چه در تمام آن، حائض باشد که بعداً اگر یک روز هم بماند باید نماز را تمام بخواند به شرط آن که قبل از خواندن نماز، از قصد اقامه ده روز، برنگشته باشد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.