پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

در رابطه با لباسشويى‏‌هاى عمومى: با توجه به اين که در هر منطقه و محله افرادى که طهارت اسلامى را رعايت نمى‌‏کنند، کم و بيش وجود دارند (هر چند اين امر يقينى نيست ليکن احتمال آن زياد است)، آيا لباس‌هايى که در اين لباسشويى‏‌ها شسته مى‏‌شوند پاکند يا خير؟

پاسخ :
اگر لباس را پاک تحويل داده‏‌اند و شک داشته باشند که نجس شده، پاک است و همچنين اگر لباس نجس بوده و کسى که متصدى شستن است بگويد تطهير نموده است، محکوم به طهارت است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص121