پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

شخصى حمد و سوره و اذکار نماز را بلد بوده ولى مدّتى نمازش را بدون رعايت مخارج حروف مى‏خوانده و تذکر ديگران نيز در او تأثيرى نداشته و حتّى او را در مورد غلط بودن نمازش به شک نينداخته ولى حالا که متوجه شده، اين مسأله برايش پيش آمده که آيا قضاى نمازهايى که تا به حال خوانده بر او واجب است يا نه؟

پاسخ :
در صورتى که از جهت غفلت و عدم التفات، اشتباهى در قرائت و يا ذکر شده، قضا واجب نيست.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص160