پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

درباره سجده فرموده‏‌ايد اگر ما يصح السجود عليه نباشد «سجد على ثوبه» مراد از اين لفظ دامن و آستين مصلى است يا فرش و قالى را هم‏ شامل مى‌‌‏شود؟ و در صورت عدم شمول اگر دامن و آستين را ترک کرده و بر فرش سجده کرد آيا نمازش باطل مى‌‌‏شود؟ و اگر باطل شد آيا در صورت عدم علم به مسأله قضاء واجب است؟

پاسخ :
شامل غير ثوب نمى‌‌‏شود و در صورت تخلّف اگر مقصر بوده قضا کند على الأحوط.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص164