پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

ما در رژيم سابق به علّت نادانى، حدود 5 سال متوالى نماز نخوانده و روزه هم نگرفته‏‌ايم و چون از عشاير بوديم در شهر درس مى‌‏خوانديم، نظر به اين که شهرى که در آن درس مى‌‏خوانديم وطن اصلى ما نبود، قضاى نمازها را چگونه بايد انجام دهيم؟

پاسخ :
قضاى نمازهاى روزهايى که در وطن يا محل اقامه فوت شده، تمام، و قضاى نمازهايى که در سفر بدون قصد ماندن ده روز فوت شده، شکسته است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص182