پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

فردى هستم که قضاى چندين سال نماز و روزه بر من واجب است، آيا مى‌‏‌‌توانم در زمان حيات خويش، نمازها و روزه‌‏هاى فوت شده را به شخص ديگر واگذار کنم يا خير؟ در صورت امکان، محل مخصوصى براى اين کار وجود دارد که به آنجا مراجعه کنم؟

پاسخ :
براى نماز و روزه قضاشده شخص زنده، اجير و نايب گرفتن جايز نيست‏.
بايد شخص وصيّت نمايد تا هر مقدار که خود او نتوانست قضا نمايد بعد از فوت براى او نائب بگيرند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص187