پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

پسر بزرگ‌ترى که پدرش بيش از 30 سال نماز و روزه فوت شده دارد، چگونه قضاى آن‌ها را بجا آورد؟ در حالى که خودش توانايى انجام آن را نداشته و از نظر مالى هم استطاعتى براى اجير گرفتن ندارد.

پاسخ :
قضاى نماز و روزه پدر بعد از مردن او بر عهده پسر بزرگ‌تر است و اگر خودش نمى‌‏‌‌تواند يا نمى‌‏خواهد انجام دهد، بايد کسى را براى آن اجير کند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص189