پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

اين جانب شغلم معلم دينى و مقيم باختران مى‌‏باشم و محل کار و تدريسم آموزش و پرورش صحنه مى‏‌باشد به‌طور دائم اياب و ذهاب (از باختران به صحنه از صحنه به باختران) مى‌‌‏نمايم على‏هذا خود را دائم السفر دانسته و نمازهاى يوميه را تمام و روزه ماه مبارک رمضان را هم مى‌‏گيرم متمنى است چنانچه عمل صحيح است ابلاغ فرمایيد؟

پاسخ :
حکم مسافر داريد و نمازهاى شما شکسته است و نمى‌‏‌‌توانيد روزه بگيريد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص200