پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

در سال 50 به تهران آمدم و قصد برگشتن به وطن اصليم را ندارم ولى بعد از بازنشستگى شايد برگردم و در اين مدّتى که ساکن تهران بوده‌‌‏ام هر چند سال در محلّى ساکن بوده‌‌‏ام، وضع نماز و روزه‌‌‏ام چه مى‌‌‏شود؟

پاسخ :
تا از وطن اصلى اعراض نکرده‏‌ايد حکم وطن باقى است و در تهران حکم مسافر داريد مگر در يک محلّه قصد توطّن و سکونت دائم بنماييد و مدّتى هم در آن بمانيد که عرفا گفته شود ساکن هستيد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص219