پنجشنبه، 20 مهر 1396

پرسش :

طبق رساله امام يکى از شرايط امام جماعت، شيعه بودن است؛ بعضى از برادران دانشجو در خارج از کشور با استناد بر اين مسأله در مساجد و جماعات مسلمانان شرکت نمى‌‏کنند و اين عمل آن‌ها موجب بدبينى ديگر مسلمانان نسبت به ما شده است، آيا اين کار شرعا صحيح است يا نه؟

پاسخ :
اگر شرکت نکردن در نماز آنان موجب بدبينى است، شرکت کنند و با آن‌ها نماز بخوانند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص280