جمعه، 21 مهر 1396

پرسش :

زنى که همه حقوق خود يا مقدارى از آن را -براى خرج زندگى- در اختيار شوهر خود قرار مى‏‌دهد؛ آيا بايد خمس همه حقوق را بدهد يا خمس باقيمانده را؟

پاسخ :
هر مقدار از حقوق هر يک از زن و شوهر از مخارج سال زياد بيايد، صاحب حقوق مالک آن است و بايد خمس آن را بپردازد و چنانچه زن به شوهر بخشيده است و چيزى از آنچه بخشيده شده زياد بيايد، خمس ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص387