جمعه، 21 مهر 1396

پرسش :

به قصد سهم الارث به دو تا از دخترهايم که ازدواج نموده‏‌اند، براى هر کدام مبلغى -جهت خريدن خانه و گشايش در امر زندگى آن‌ها- به حساب پس‏‌انداز مسکن که به نامشان افتتاح شده، از محلّ وجوه پس‏‌انداز شده، واريز کرده‌‌‏ام؛ آيا به مبالغ فوق که به عنوان سهم الارث پرداخت شده، خمس تعلّق مى‌‌‏گيرد؟

پاسخ :
پيش از سر آمدن سال، اگر مبلغ مزبور را به آن‌ها تمليک نموديد خمس ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏1، ص408