شنبه، 22 مهر 1396

پرسش :

اگر جان کندن فردی دشوار شد، چه راه‌هایی برای آسان شدن جان کندن او وجود دارد؟

پاسخ :
مستحب است اگر جان کندن او سخت شد، محتضر را به محل مخصوصی که معمولاً در آنجا نماز می‌خوانده انتقال دهند، البته این در صورتیست که این کار موجب اذیت او نشود، نیز مستحب است سوره یس و صافات، برای زودتر راحت شدن محتضر قرائت شود.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.