شنبه، 22 مهر 1396

پرسش :

شنیدن و نواختن موسیقى که امروز به نام سرودهاى انقلابى از صدا و سیماى جمهورى اسلامى ایران شنیده مى‏‌شود چه صورتى دارد و در صورت مجوز شرعى موسیقى فوق، تعلیم و تعلم موسیقى و نیز خرید و فروش ابزار و آلات موسیقى به منظور فوق چه صورت دارد؟

پاسخ :
شنیدن و نواختن موسیقى مطرب حرام است و صداهاى مشکوک مانع ندارد و خرید و فروش آلات مختص به لهو جایز نیست و در آلات مشترکه اشکال ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص13