شنبه، 22 مهر 1396

پرسش :

به کارمندان بانک نیز مثل کارمندان دیگر ادارات دولتى در زمان بازنشستگى حقوقى پرداخت مى‏‌کنند این جانب هم که کارمند بانک هستم آیا در صورت بازنشسته شدن مجاز به اخذ و صرف حقوق مربوطه از بانک مى‌‌‏‌باشم یا خیر؟

پاسخ :
اگر فقط براى عمل حرام استخدام شده باشد حقوق بازنشستگى هم حرام است ولى اگر براى عمل حلال یا مشترک بین حلال و حرام استخدام شده حقوق بازنشستگى حلال است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص26