شنبه، 22 مهر 1396

پرسش :

ملکی برای قبرستان عمومی خریداری شده و دو نفر در آنجا دفن شده‌اند، چون این ملک در زمین شیب قرار گرفته، اهالی حاضر نشده‌اند اموات خود را در آنجا دفن کنند، آیا اجازه می‌فرمایید هیأت امنا، این زمین را بفروشند و در کنار قبرستان قدیمی، زمینی را خریداری نمایند؟

پاسخ :
در صورتی که از حیز انتفاع خارج شده باشد و قابل استفاده نباشد و هتک به آن دو میت نباشد، با محافظت از آن، بعید نیست جایز باشد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.