شنبه، 22 مهر 1396

پرسش :

اشخاصی زمینی را جهت قبرستان هبه کرده‌اند به شرط این که در این زمین میت دفن شود؛ حال با توجه به این که اهالی آن محل راضی نمی‌شوند اموات خود را در آنجا دفن کنند، آیا واهب (فرد بخشنده زمین) می‌تواند زمین خود را پس بگیرد؟

پاسخ :
در صورتی که وقف شده باشد و تحویل گرفتن متناسب با وقف صورت گرفته باشد، حق رجوع ندارند امّا در صورتی که مورد استفاده برای اموات قرار نگرفته باشد و واگذاری ابتدایی بوده، مانعی ندارد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.