شنبه، 22 مهر 1396

پرسش :

رابطه بینی با سایر اجزاء صورت چه تأثیری بر شیوه جراحی بینی دارد؟

پاسخ :
پاسخ از دکتر محسن نراقی (جراح گوش، حلق و بینی):

هدف جراحی زیبایی بینی زیباتر به نظر رسیدن چهره است نه صرفا کوچک کردن بینی. چه بسیار بینی‌هایی که با وجود اندازه‌های بسیار کوچک نه تنها بر زیبایی چهره نیافزوده‌اند بلکه تناسب قبلی را هم از بین برده‌اند! جراحی پلاستیک بینی، افزون بر ایجاد تناسب در خود بینی، باید ارتباط خوشایندتری را بین بینی و دیگر اجزای صورت برقرار کند.

منبع: ماهنامه دنیای سلامت