دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

چون شهریه دانشگاه‌ها زیاد است و براى عده‌‏‌اى به خصوص کسانى که علاوه بر تحصیل براى کسب مخارج آن مجبور به کار هستند و حقوق خود را ماهیانه دریافت مى‏‌دارند امکان پرداخت یک جاى وجه شهریه به ندرت میسر است لذا مجبورند این مبلغ را به اقساط بپردازند که در نتیجه آن کارمزدى به آن تعلّق خواهد گرفت؛ براى مثال اگر شهریه یک دوره تحصیلى مجموعا 1260 دلار باشد در صورتى که دانشجو آن را در سه قسط بپردازد مى‏‌بایست هر ماه 283 دلار پرداخت نماید که در نتیجه وجه‏ پرداختى 1449 دلار خواهد شد آیا مى‏‌شود به این کار مبادرت کرد؟

پاسخ :
اگر ناچار به پرداخت باشند مانع ندارد ولى در دادن بهره قصد بهره نکنند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص126