دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

شخصى ملک ساخته‏شده خود را فقط جهت تشکیل دبیرستان به آموزش و پرورش اهدا کرده اهداکننده فوت نموده و حدود بیست و دو سال ملک اهدا شده به صورت دبیرستان دخترانه مورد استفاده بلا عوض قرار گرفته است آیا اکنون آموزش و پرورش مى‏‌تواند دبیرستان را به مدرسه راهنمایى تبدیل نماید در حالى که نظر اهداکننده منحصرا تشکیل دبیرستان بوده و در حال حیات خود کرارا نظر خود را شفاها بیان داشته است؟

پاسخ :
اگر در وقت اهداء شرط نشده اختیار با آموزش و پرورش است و اگر شرطى کرده‌‏‌‌اند یا اهداء مبنى بر شرط واقع شده باید به آن عمل شود.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص330