دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

من مقدارى زمین داشتم که مهر من بود و به علت مهر مادرى که داشتم آن را به یکى از فرزندانم دادم ولى در حال حاضر که متوجه شده‌‏ام به دیگر فرزندم ظلم شده و از طرف دیگر آن که مورد لطف من قرار گرفته امروز داراى دو باب خانه در حدود دو میلیون تومان و یک قطعه زمین به مبلغ ششصد هزار تومان مى‌‏‌باشد ولى آن دیگر فرزندم در این شهر حتى یک متر زمین ندارد که بتواند جاى مهرى براى نماز داشته باشد از محضر حضرت عالى استدعا دارم بفرمایید که آیا من مى‏‌توانم مقدارى از زمین مذکور را به دیگر فرزندم برگردانم یا نه؟

پاسخ :
اگر زمین را پس از بخشیدن به فرزند، تسلیم نمودید نمى‏‌توانید برگردید.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص331