دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

یک قطعه زمین را مردى به زن فرزندش هبه کرده و روى آن زمین با اجازه عروسش به نام فرزندش خانه درست کرده و بدون صیغه خواندن و مدرک دادن تحویلش داده و گفته همین طورى این خانه مال فرزندم باشد و اثاثیه خانه از قبیل فرش، گاز، آبگرمکن حمام و لوازمات دیگر را نیز تحویلش داده و گفته مال پسرم باشد این خانه و وسایل، مال پسر مى‏‌شود یا این‌که مال خود پدر مى‏‌شود حکم این قضیه چگونه است؟

پاسخ :
سند و مدرک میزان نیست هر چه را که پدر به فرزند بخشیده و تحویل او داده ملک فرزند است و دوباره پدر نمى‏‌تواند آن را پس بگیرد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص333