دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

چه مى‏فرمایید در مورد مؤسّسه خیریه‌اى که درآمدش از محلّ مال الوصیه‌‏‌‌‌‌ها و صدقات مردم تأمین مى‏‌شود، و در وصیت‌نامه‌‏‌‌‌‌ها محلّى براى حقّ بیمه کارکنان مؤسّسه در نظر گرفته نشده ولى سازمان بیمه نسبت به اجرتى که به کارکنان مؤسّسه داده مى‏‌شود، مطالبه حقّ بیمه مى‏نماید، آیا مى‏‌توان بیمه مزبور را از درآمدهاى فوق الذّکر پرداخت؟

پاسخ :
وصایا باید در مورد خودش که جهت وصیت است، صرف شود و صرف در غیر آن جایز نیست.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص414