دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

شخصى به ثلث وصیت کرده و هنگام وصیت صد هزار تومان پول نقد داشته سپس شهید شده حال آیا ثلث که وصیت کرده ثلث صد هزار تومان است که نقد داشته یا ثلث تمام اموال، چون غیر از این صد هزار تومان که وصیت کرده وجوه شرعیه آن داده شود اموال دیگرى هم از قبیل منزل و اثاث منزل دارد و از طرف دیگر هم عبارت وصیت‌نامه خوب روشن نیست و صغیر هم دارد؟

پاسخ :
میزان ظاهر الفاظ وصیت است اگر نسبت به مبلغ خاصى از اموال خود وصیتى نموده وصیت در مورد همان مال باید تنفیذ شود.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص432