دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

کسى که نذر کند هر روز چند رکعت نماز- مثلا نمازهاى نافله- بخواند، بعد چون فکر مى‏کرده پدر مى‏‌تواند نذر فرزند را فسخ کند به پدر مى‌‏گوید: «نذر مرا فسخ کن!» بعد دوباره نذر مى‌‌‏‌کند که هر روز فقط نافله صبح را بخواند، آیا حالا دو نذر بر گردن اوست یا یکى از این دو نذر بر عهده‌‏اش مى‌‏‌باشد؟

پاسخ :
اگر صیغه مخصوص نذر را خوانده و نذر شرعى شده، باید به هر دو نذر عمل نماید.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص479