دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

استدعا دارد نظر مبارک را درباره خرید و فروش و خوردن گوشت‌هایى که از بلاد کفر و کشورهاى خارجى وارد مى‏‌شود مشروحا بیان فرمایید؟

پاسخ :
گوشت‌هایى که از بلاد کفر مى‌‏آورند اگر شخص احتمال بدهد که واردکننده مسلمان احراز ذبح شرعى آن را کرده و در دسترس مسلمانان قرار داده محکوم به حلیت است و تشخیص موضوع با خود مقلّد است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص503