دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

در رژیم قبل استخدام شدن در دو محل، خلاف قانون بوده است حال اگر کسى در رژیم سابق در دو محل استخدام بوده و کار خود را در هر دو محل انجام داده باشد و بعد از پیروزى انقلاب اسلامى از یکى از آنها استعفا کرده باشد آیا با فرض مذکور لازم است حقوق یکى از آنها را به دولت اسلامى برگرداند یا لازم نیست؟

پاسخ :
در فرض مرقوم زائد بر اجرة المثل کار انجام‏شده در محل دوّم را ضامن است باید برگرداند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص546