دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

شخصى دو قطعه زمین در نزدیک هم دارد، حد یک قطعه به گذرگاه کم عرضى است مى‏‌خواهد قدرى از آن زمین واگذارد تا جاده عرض بیشترى پیدا کند در عوض آن کمتر از این مقدار واگذارى را از جاده یا کنار جاده حد زمین دیگر را مى‏‌خواهد بگیرد صورت شرعى چگونه است؟

پاسخ :
زمین دادن شما براى توسعه راه اشکال ندارد ولى نمى‏‌توانید از راه دیگر به زمین خود ملحق کنید.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏2، ص592