دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

اگر کسى با اختیار و بدون إجبار کلیه اموال خود را در حال حیات به دیگرى (غیر از اولاد خودش) مصالحه نماید و کتبا مصالحه‌‏نامه بدهد، آیا اموال او متعلّق به متصالح مى‏‌شود یا این مصالحه‌‏نامه باطل است؟

پاسخ :
اگر به وجه شرعى ثابت شود که شخص در حال حیات اموال خود را به کسى صلح کرده و به او منتقل ساخته به نحوى که در حین «فوت» مالک آن اموال نبوده ورثه در آن اموال حقّى ندارند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص22