دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

شخصى قبل از اینکه مریض شود، یک باب منزل شخصى خودش را به نوه بالغش که از پدر یتیم است بخشیده، و به روحانى محلّ گفته است که دستخطى نوشته شود تا به امضاء معتمدین محلّ برسد، ولى اقدامى در این باره نگردیده، بعد از دو سال از این گفتگو، شخص مزبور یعنى پدر بزرگ مى‏میرد، لطفا حکم اللّه را بیان فرمایید؟

پاسخ :
اگر شرعا ثابت است که منزل را در حیاتش به نوه خود بخشیده و تحویل او هم داده است ملک نوه شده و ورثه در آن حقّى ندارند، و اگر اختلافى دارند باید در محکمه شرعیه حلّ کنند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص23