دوشنبه، 24 مهر 1396

پرسش :

شخصى مبلغى به زید مى‏‌دهد که آن را به منزلش برساند، زید در راه کشته مى‏‌شود، مبلغى پول هم در جیب او یافت مى‌‏شود، ولى معلوم نیست که این پول ملک شخصى متوفّى است یا أمانت آن شخص باشد (چون محتمل است أمانت آن شخص کاملا یا بعضا تلف شده باشد) آیا ورثه مقتول ضامن هستند که به صاحب پول آن مبلغ را بدهند؟

پاسخ :
ورثه ضامن نیستند، و چنانچه جدّا تلف محتمل است لازم نیست به او بدهند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص25