سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

در صورتى که شخص شاکى کتبا خواهان استرداد دعواى خود و مدارک پیوستى آن باشد و به هر عللى از اقامه دعوى منصرف گردد، آیا دادگسترى جمهورى اسلامى شرعا مجاز است که اسناد و فتوکپى مدارک مزبور را (که توسّط و به هزینه شاکى تهیه گردیده، و چه بسا حاوى اسرار خانوادگى و شغلى و مالى باشد) به عنوان مدارک و اموال و اسناد دولتى ضبط و نگهدارى نماید؟

پاسخ :
پس از تقدیم مدارک و شکواییه به دائره مربوطه بازگرداندن آن تابع مقرّرات اداره مربوطه است.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص63