سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

خانمى که در عدّه طلاق بوده با عدم علم به حرمت مؤبّد به عقد دیگرى در آمده است. حکمش چیست؟

پاسخ :
عقد ازدواج در حال عدّه «غیر» سبب حرمت ابدى است.
بلى در صورتى که زن و مرد جاهل باشند به این‌که زن در عدّه است و یا جاهل باشند به این‌که عقد در حال عدّه جایز نیست و دخول هم محقّق نشده باشد حرمت ابدى پیدا نمى‌‌‏شود و فقط عقد باطل است، و بعد از گذشت عدّه مى‌‌‌‌‌‌‏‌توانند با هم ازدواج کنند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص127