سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

اصولا اطاعت زن از شوهر خود تا چه حدودى هست؟ مثلا اگر مردى به زن خود هیچ گونه اجازه خروج از منزل را ندهد و از روى خودخواهى یا عدم اطّلاع از دین به زن خود امر و نهى کند زن در این گونه موارد چه وظیفه‌‌‏اى دارد؟ و همچنین وظیفه زن در قبال شوهر ضد انقلاب خود چیست؟

پاسخ :
خروج زن از منزل در غیر موارد وجوب منوط به اذن شوهر است. و در غیر استمتاعات و امور مربوطه به آن واجب نیست دستورات شوهر را اطاعت کند. و اگر شوهر مرتکب خلافى مى‌‏شود زن غیر از امر به معروف و نهى از منکر وظیفه‌‌‏اى ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص150