سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

شوهرم در حادثه‏اى مرد، بعد متوجّه شدم حامله هستم و خدا پسرى به من داد. سپس با مردى که اولاد دار نمى‏شد ازدواج کردم و تنها سرگرمى من این بچّه بود. تا این‌که وقتى به سنّ هیجده سال رسید به جبهه رفت و شهید شد. اکنون دلم مى‏‌خواهد یا بچه‌‏‌دار شوم یا در خارج خانه مثل سپاه یا بسیج خود را سرگرم کنم، ولى شوهرم قبول نمى‌‏کند، و خیلى ناراحت هستم، تکلیف من چیست؟

پاسخ :
تا شوهر با رضایت شما را طلاق نداده باید به لوازم زن و شوهرى عمل کنید، و بدون اذن شوهر نباید از منزل خارج شوید.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص152