سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

پدرى دخترش را به نامزدى شخصى انتخاب کرده و پس از عقد براى مراسم عروسى به تکاپو افتاده است، ولى چون از اوّل پدر بدون اطّلاع دختر دست به این کار زده دختر ناراضى بوده و هست، البتّه اگر پدر در همان اوائل از خواسته‌‏هاى دختر مطّلع مى‌‏شود بهتر از این بود که با مخالفت فعلى او رو به رو گردد. از طرف دیگر، اقوام داماد هم داراى سوابق خوبى نیستند. مستدعى است نظر مبارکتان را مرقوم فرمایید؟

پاسخ :
احتیاط آن است که یا دختر به ازدواج رضایت بدهد و یا داماد او را طلاق دهد. و در غیر این صورت دختر نمى‌‌‌‌‌‏تواند با دیگرى ازدواج کند.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص165