سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

پدرى به خاطر این که اجازه عقد را نداده به دادگاه شکایت کرده و حکم به ابطال عقد واقع شده گرفت، و بنابر احتیاط طلاق را جارى کرده ولى دختر و پسر مجدّدا به ازدواج هم در آمده‌‏اند با توجّه به این که آنها دختر دایى و پسر عمّه بوده و همدیگر را دوست داشته و به احتمال زیاد زوجه حامله مى‌‌‌‏‌باشد تقاضا داریم که حکم شرعى را بیان فرمایید؟

پاسخ :
اگر قبل از عقد دوّم دخول محقّق شده عقد ازدواج دوّم صحیح است و احتیاج به اذن و اجازه پدر ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص171