سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

اگر مردى با زنى ازدواج کند که باکره باشد، ولى قبل از نزدیکى زن مقدارى مال (که قبلا از طرف شوهر به وى بخشیده شده) و مهریه خود را به شوهر ببخشد تا شوهر وى را طلاق بدهد -و شوهر غیر از نزدیکى لذّت‌هاى دیگر از او برده باشد- اگر شوهر بعد از گرفتن آن مال و ندادن مهریه زن را طلاق بدهد آیا زن مى‌‌‌‌‌‏تواند بعد از عدّه طلاق، مهریه خود را از شوهر طلب کند؟ اگر مرد غائب باشد و یا اگر مالى نداشته باشد چطور؟ اگر زن با مرد دیگر ازدواج کند چطور؟ خواه نزدیکى کند یا فقط به عقد وى درآید؟

پاسخ :
با فرض این‌که زن مهریه خود را بخشیده حقّ مطالبه آن را ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص187