سه‌شنبه، 25 مهر 1396

پرسش :

1- اگر مادر حسین از شیرى که به حسین مى‌‏دهد به زهرا هم بدهد تا صدق رضاع بکند، آیا حسین که برادر رضاعى زهرا است مى‌‌‌‌‌‏تواند با یکى از خواهرهاى زهرا ازدواج کند؟ 2- آیا یکى از برادران حسین مى‌‌‌‌‌‏تواند با یکى از خواهران زهرا ازدواج کند؟ 3- آیا حسین مى‌‌‌‌‌‏تواند با نوه پسرى خاله‌‏اش (سهیلا) ازدواج کند؟ در حالى که با دختر خاله خویش محرم مى‌‌‌‏‌باشد (خواهر حسین و دختر خاله‌‏اش خواهر رضاعى مى‌‌‏باشند و هر دو از مادر حسین شیر خورده‌‏اند).

پاسخ :
ج‏ 1- مانع ندارد.
ج‏ 2- مانع ندارد.
ج‏ 3- بین پسر و دختر مشار إلیهما در فرض مرقوم محرمیتى نیست و ازدواجشان اشکال ندارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص228