چهارشنبه، 26 مهر 1396

پرسش :

اگر شخصی برای علامت دادن هنگام نماز، قرآن را با صدای آشکار بخواند، آیا نمازش باطل می‌شود؟

پاسخ :
اگر کلمه‌ای را به قصد ذکر بگوید، مثلاً به قصد ذکر بگوید:
«اللَّه اکبر» و در موقع گفتن آن، صدا را بلند کند که چیزی را به دیگری بفهماند، اشکال ندارد؛ ولی اگر به قصد این که چیزی را به کسی بفهماند کلمه‌ای را، مناسب مقصودش بگوید؛ اگر چه قصد ذکر هم داشته باشد، نماز باطل می‌شود.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.