پنجشنبه، 27 مهر 1396

پرسش :

برای تعمیر مسجد، ایوان قدیمی آن را که 5 / 1 متر از سطح زمین ارتفاع داشت خراب کردیم. آیا اجازه می‌دهید هنگام ساختن، در زیر ایوان جدید در همان ابعاد قدیمی، مغازه‌ای بسازیم که درآمد آن صرف مسجد شود؟

پاسخ :
اگر ایوان جزو مسجد است، نمی‌شود مغازه‌ای ساخت.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.