جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

در مرغدارى این جانب بعضى از برادران افغانى مشغول به کار هستند، حقّ بیمه آنان را بیمه‏‌هاى اجتماعى دریافت مى‌‏کند، ولى در مقابل (چون افغانى هستند) هیچ‏گونه خدماتى به آنان نمى‌‌‏دهد، لذا این کارگران مى‌‏‌گویند که شرعا ما راضى نیستیم حقّ بیمه از ما کسر شود. لطفا بفرمایید با توجّه به این‌که من مجبورم قسمتى از سهم بیمه را از این کارگران دریافت کنم [یعنى از حقوق آنان کم کنم و به اداره بیمه بپردازم‏]، و به عدم رضایت ایشان یقین دارم، کسر کردن، و پرداخت آن به اداره بیمه چه صورت دارد؟

پاسخ :
در پرداخت حقّ بیمه و عرضه کردن خدمات به بیمه‏‌شدگان باید طبق مقرّرات عمل شود.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص563