جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

شخصى در کویت براى فامیلش که در ایران است و مستضعف است، «تومان» خریدارى مى‌‏کند، و توسّط لنجها مى‏فرستد، و صاحبان لنج براى «هزارى» پنجاه تومان حقّ الزحمه مى‏‌گیرند. فعلا متوجّه شده که ارسال تومان به نظر شما جایز نیست، آیا این مطلب حقیقت دارد؟ و چنانچه حقیقت دارد نسبت به آنچه گذشته چه مى‌‌‌‏فرمایید؟

پاسخ :
صحّت دارد و تخلّف از مقرّرات جایز نیست، و نسبت به گذشته نیز بستگى به مقرّرات جمهورى اسلامى دارد.
منبع: استفتائات امام خمینی(ره)، ج‏3، ص566