جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

شخصی سنی مذهب شیعه شده است، آیا قضای نماز و روزه بر او واجب است؟

پاسخ :
اگر نمازش را نخوانده و روزه‌اش را نگرفته، باید قضای آنها را انجام دهد؛ ولی اگر نمازهایش را قبلاً مطابق مذهب خودش یا مطابق مذهب شیعه با قربت خوانده است، بنا بر اظهر قضا بر او واجب نیست.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.