جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

از چه زمانی نماز آیات قضا می‌شود؟ آیا زمان قضا شدن برای اسباب وجوب مختلف، متفاوت است؟

پاسخ :
اگر خواندن نماز آیات را به قدری به تأخیر بیندازد که خورشید یا ماه شروع به باز شدن کند، بنا بر احتیاط واجب باید نیت ادا و قضا نکند ولی اگر بعد از باز شدن تمام آن، نماز بخواند، باید نیت قضا نماید و موقعی که زلزله و رعد و برق و مانند اینها اتفاق می‌افتد، انسان باید فوراً نماز آیات را بخواند و اگر نخواند، معصیت کرده و تا آخر عمر بر او واجب است و هر وقت بخواند ادا است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.