جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

قبلاً به عدالت شخصی اطمینان داشتم و به او اقتدا می‌کردم. بنا بر ضرورت کاری مجبور شدم چند سال در شهر دیگری اقامت کنم. اکنون که به شهر خود برگشته‌ام، نمی‌دانم این فرد به عدالت باقیست یا نه. آیا شناخت قبلی من نسبت به عدالت این شخص کفایت می‌کند یا این که دوباره باید عدالت او را احراز نمایم؟

پاسخ :
شناخت قبلی کافی است.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.