جمعه، 28 مهر 1396

پرسش :

فردی به شخص دیگری که رکعت آخر نماز اوست اقتدا می‌کند. آیا آن فردی که امام است پس از اتمام نمازش می‌تواند نماز دیگرش را به این فردی که به او اقتدا کرده و هنوز مشغول نماز است، اقتدا نماید؟

پاسخ :
مانعی ندارد.

منبع: استفتائات از محضر حضرت آیت‌الله العظمی بهجت (دوره 4 جلدی)، ناشر: دفتر حضرت آیت‌الله العظمی محمدتقی بهجت، قم، 1386.